100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis 2.0 CDTI 114PK
Bouwjaar 08.2006 - 07.2014

Stabilisatorstangen VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) 2.0 CDTI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOMAZDADAIHATSUSSANGYONG. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) 2.0 CDTI.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) past. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL bestellen

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.