100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis 2.5 CDTI 146PK
Bouwjaar 08.2006 - 07.2014

Stabilisatorstangen VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) 2.5 CDTI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) 2.5 CDTI bestellen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83). Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.