100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VIVARO B Bestelwagen 1.6 CDTi 140PK
Bouwjaar 05.2014 - heden

Stabilisatorstangen VAUXHALL VIVARO B Bestelwagen (X82) 1.6 CDTi

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL VIVARO B Bestelwagen (X82) 1.6 CDTi bestellen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Elke VAUXHALL VIVARO B Bestelwagen (X82) heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.