100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VIVARO B Bestelwagen 1.6 CDTi 125PK
Bouwjaar 08.2016 - heden

Stabilisatorstangen VAUXHALL VIVARO B Bestelwagen (X82) 1.6 CDTi

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVBEDFORDSUZUKIISUZU. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Elke VAUXHALL VIVARO B Bestelwagen (X82) 1.6 CDTi heeft een eigen VIN-nummer. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL VIVARO B Bestelwagen (X82) bestellen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.