WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ZAFIRA Mk III 2.0 CDTi 110PK
Bouwjaar 10-2011 - 08-2018

Stabilisatorstangen VAUXHALL ZAFIRA Mk III (P12) 2.0 CDTi

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL ZAFIRA Mk III (P12) 2.0 CDTi bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL ZAFIRA Mk III (P12), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

APK-afkeur stabilisatorstangen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.