100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 240 Kombi 2.3 115PK
Bouwjaar 08.1986 - 12.1988

Stabilisatorstangen VOLVO 240 Kombi (P245) 2.3

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 240 Kombi (P245) 2.3 bestellen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIASUZUKILEXUS. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO 240 Kombi (P245) komen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto.