100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 240 Kombi 2.4 Diesel 82PK
Bouwjaar 04.1979 - 08.1993

Stabilisatorstangen VOLVO 240 Kombi (P245) 2.4 Diesel

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 240 Kombi (P245) 2.4 Diesel, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Elke VOLVO 240 Kombi (P245) heeft een eigen VIN-nummer. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHJAGUARGMC. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.