100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 240 2.3 133PK
Bouwjaar 08.1984 - 12.1989

Stabilisatorstangen VOLVO 240 (P242, P244) 2.3

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO 240 (P242, P244) 2.3 komen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 240 (P242, P244) bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIRENAULTOLDSMOBILEDAEWOO. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.