100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 240 2.4 Diesel 79PK
Bouwjaar 08.1987 - 08.1993

Stabilisatorstangen VOLVO 240 (P242, P244) 2.4 Diesel

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 240 (P242, P244) 2.4 Diesel bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOTOYOTAIVECO. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 240 (P242, P244), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.