100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 260 Stationwagen 2.7 148PK
Bouwjaar 10.1978 - 07.1982

Stabilisatorstangen VOLVO 260 Stationwagen (P265) 2.7

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij controleren altijd bij de VOLVO 260 Stationwagen (P265) 2.7 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO 260 Stationwagen (P265). Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.