100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 260 Stationwagen 2.7 125PK
Bouwjaar 08.1975 - 07.1977

Stabilisatorstangen VOLVO 260 Stationwagen (P265) 2.7

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 260 Stationwagen (P265) 2.7 bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 260 Stationwagen (P265), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOLOTUSKIALAND ROVER.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.