100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 440 K 1.7 109PK
Bouwjaar 09.1988 - 08.1989

Stabilisatorstangen VOLVO 440 K (445) 1.7

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 440 K (445) 1.7 bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDGMCPONTIAC. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO 440 K (445) komen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.