100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 440 K 1.7 106PK
Bouwjaar 09.1988 - 12.1996

Stabilisatorstangen VOLVO 440 K (445) 1.7

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 440 K (445) 1.7 bestellen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Elke VOLVO 440 K (445) heeft een eigen VIN-nummer. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.