100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 440 K 1.7 87PK
Bouwjaar 09.1988 - 12.1996

Stabilisatorstangen VOLVO 440 K (445) 1.7

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 440 K (445) 1.7 bestellen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Elke VOLVO 440 K (445) heeft een eigen VIN-nummer. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.