100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 2.3 114PK
Bouwjaar 08.1984 - 07.1990

Stabilisatorstangen VOLVO 740 (744) 2.3

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 740 (744) 2.3 bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 740 (744) past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.