100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 2.3 117PK
Bouwjaar 08.1986 - 07.1988

Stabilisatorstangen VOLVO 740 (744) 2.3

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 740 (744) 2.3, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSIVECOMINIDAEWOO. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 740 (744) bestellen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.