100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 2.3 129PK
Bouwjaar 08.1983 - 07.1984

Stabilisatorstangen VOLVO 740 (744) 2.3

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERMINIDAIMLER. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij controleren altijd bij de VOLVO 740 (744) 2.3 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 740 (744) bestellen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.