100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 Kombi 2.0 Turbo 156PK
Bouwjaar 09.1987 - 08.1990

Stabilisatorstangen VOLVO 740 Kombi (745) 2.0 Turbo

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VOLVO 740 Kombi
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 260136
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Diameter: 9 mm
Lengte: 138,5 mm
schroefdraadmaat: MM10X1,5 RHT
Gewicht: 0,28 kg
type stabilisator: Stabilisatorstang
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
42% Korting
16,94
29,21
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 740 Kombi (745) 2.0 Turbo bestellen

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHELOTUSRENAULTNISSANVW VOLKSWAGEN.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 740 Kombi (745) past. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.