100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 Kombi 2.3 Turbo 182PK
Bouwjaar 08.1985 - 07.1988

Stabilisatorstangen VOLVO 740 Kombi (745) 2.3 Turbo

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 740 Kombi (745) 2.3 Turbo, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 740 Kombi (745) bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERSSANGYONGSUZUKIVAUXHALLSAABCITROEN. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.