100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 760 2.4 Turbo Diesel 109PK
Bouwjaar 04.1987 - 07.1992

Stabilisatorstangen VOLVO 760 (704, 764) 2.4 Turbo Diesel

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 760 (704, 764) 2.4 Turbo Diesel bestellen

Elke VOLVO 760 (704, 764) heeft een eigen VIN-nummer. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past.