100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 760 Kombi 2.4 D 82PK
Bouwjaar 01.1982 - 07.1992

Stabilisatorstangen VOLVO 760 Kombi (704, 765) 2.4 D

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 760 Kombi (704, 765) 2.4 D bestellen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij controleren altijd bij de VOLVO 760 Kombi (704, 765) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.