100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 760 Kombi 2.8 152PK
Bouwjaar 09.1986 - 10.1988

Stabilisatorstangen VOLVO 760 Kombi (704, 765) 2.8

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILELADAMAZDASKODA. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 760 Kombi (704, 765) 2.8 past.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 760 Kombi (704, 765) bestellen

Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.