100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 780 2.4 D 122PK
Bouwjaar 04.1986 - 07.1990

Stabilisatorstangen VOLVO 780 (782) 2.4 D

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 780 (782) 2.4 D past. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 780 (782) bestellen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANRENAULTVAUXHALL. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend.