100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 850 2.4 170PK
Bouwjaar 08.1991 - 12.1996

Stabilisatorstangen VOLVO 850 (854) 2.4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAINFINITILEXUS. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 850 (854) 2.4 bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 850 (854), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Je kunt bij ons betalen via iDeal, PayPal en AfterPay Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.