100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 850 Stationwagen 2.0 Turbo 210PK
Bouwjaar 02.1993 - 12.1996

Stabilisatorstangen VOLVO 850 Stationwagen (855) 2.0 Turbo

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 850 Stationwagen (855) 2.0 Turbo bestellen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij controleren altijd bij de VOLVO 850 Stationwagen (855) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.