100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 850 Stationwagen 2.4 140PK
Bouwjaar 08.1992 - 07.1994

Stabilisatorstangen VOLVO 850 Stationwagen (855) 2.4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 850 Stationwagen (855) 2.4 bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO 850 Stationwagen (855) komen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.