100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 940 2.0 139PK
Bouwjaar 09.1990 - 09.1993

Stabilisatorstangen VOLVO 940 (944) 2.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Gietijzer komt minder veel voor als component. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 940 (944) 2.0 bestellen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO 940 (944) komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.