100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 940 2.0 112PK
Bouwjaar 01.1992 - 07.1994

Stabilisatorstangen VOLVO 940 (944) 2.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 940 (944) 2.0 bestellen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, TRW, Pagid, Jurid en ABS

APK-afkeur stabilisatorstangen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 940 (944) past.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETCHRYSLERLAND ROVERLAMBORGHINIPONTIACSAAB. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.