100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 940 II 2.4 TD Interc. 122PK
Bouwjaar 08.1994 - 10.1998

Stabilisatorstangen VOLVO 940 II (944) 2.4 TD Interc.

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 940 II (944) 2.4 TD Interc. bestellen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIBMWRENAULT. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Elke VOLVO 940 II (944) heeft een eigen VIN-nummer. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.