100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 940 II Stationwagen 2.0 Turbo 155PK
Bouwjaar 04.1996 - 10.1998

Stabilisatorstangen VOLVO 940 II Stationwagen (945) 2.0 Turbo

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIDAIMLERIVECOVW VOLKSWAGENRENAULT. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Elke VOLVO 940 II Stationwagen (945) 2.0 Turbo heeft een eigen VIN-nummer.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe veren, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO 940 II Stationwagen (945). U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.