100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 940 II Stationwagen 2.3 116PK
Bouwjaar 08.1994 - 07.1995

Stabilisatorstangen VOLVO 940 II Stationwagen (945) 2.3

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 940 II Stationwagen (945) 2.3 bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO 940 II Stationwagen (945). Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe pistons. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto.