100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 940 II Stationwagen 2.3 ti 135PK
Bouwjaar 01.1995 - 10.1998

Stabilisatorstangen VOLVO 940 II Stationwagen (945) 2.3 ti

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 940 II Stationwagen (945) 2.3 ti past. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 940 II Stationwagen (945) bestellen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVDACIACITROENOPELOLDSMOBILE.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.