100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 940 II Stationwagen 2.3 Turbo 165PK
Bouwjaar 08.1994 - 10.1998

Stabilisatorstangen VOLVO 940 II Stationwagen (945) 2.3 Turbo

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Elke VOLVO 940 II Stationwagen (945) 2.3 Turbo heeft een eigen VIN-nummer. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 940 II Stationwagen (945), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFSUBARUOPELRENAULT. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.