100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 940 Kombi 2.0 112PK
Bouwjaar 01.1992 - 07.1994

Stabilisatorstangen VOLVO 940 Kombi (945) 2.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 940 Kombi (945) 2.0 bestellen

Wij controleren altijd bij de VOLVO 940 Kombi (945) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.