100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 960 2.9 204PK
Bouwjaar 08.1990 - 07.1994

Stabilisatorstangen VOLVO 960 (964) 2.9

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VOLVO 960
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 260281
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Diameter: 8 mm
Lengte: 243,5 mm
schroefdraadmaat: MM10X1.5 RHT
Gewicht: 0,44 kg
type stabilisator: Stabilisatorstang
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
48% Korting
14,16
27,23
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Elke VOLVO 960 (964) 2.9 heeft een eigen VIN-nummer. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSKIAAUDIMINI. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO 960 (964). Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.