100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 960 Kombi 2.0 140PK
Bouwjaar 09.1990 - 08.1993

Stabilisatorstangen VOLVO 960 Kombi (965) 2.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO 960 Kombi (965) 2.0 komen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAILADALANCIA. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 960 Kombi (965) past. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd