100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 960 Kombi 2.8 147PK
Bouwjaar 09.1990 - 05.1992

Stabilisatorstangen VOLVO 960 Kombi (965) 2.8

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 960 Kombi (965) 2.8 bestellen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANSUBARUBEDFORDVW VOLKSWAGENMASERATI. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Elke VOLVO 960 Kombi (965) heeft een eigen VIN-nummer. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Textar, Brembo, Jurid, Pagid, TRW, Rofren en Bosch