100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO C30 1.6 D2 115PK
Bouwjaar 10.2010 - 12.2012

Stabilisatorstangen VOLVO C30 (533) 1.6 D2

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO C30 (533) 1.6 D2 bestellen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO C30 (533). Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.