100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO C30 2.0 D 136PK
Bouwjaar 10.2006 - 12.2012

Stabilisatorstangen VOLVO C30 (533) 2.0 D

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO C30 (533) 2.0 D bestellen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij controleren altijd bij de VOLVO C30 (533) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Bosch, Jurid, TRW, Zimmermann, ABS, Bendix en Lucas Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGHYUNDAIMG.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?