100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO C30 D5 163PK
Bouwjaar 10.2006 - 12.2012

Stabilisatorstangen VOLVO C30 (533) D5

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO C30 (533) D5 komen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO C30 (533) bestellen

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.