100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO C70 I Cabriolet 2.0 T 226PK
Bouwjaar 03.1998 - 10.2005

Stabilisatorstangen VOLVO C70 I Cabriolet (873) 2.0 T

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO C70 I Cabriolet (873) 2.0 T bestellen

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO C70 I Cabriolet (873) past. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuwe pistons.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.