100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO C70 I Cabriolet 2.3 T5 245PK
Bouwjaar 07.2002 - 10.2005

Stabilisatorstangen VOLVO C70 I Cabriolet (873) 2.3 T5

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNAUDIFERRARICITROEN. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO C70 I Cabriolet (873) 2.3 T5 bestellen

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Elke VOLVO C70 I Cabriolet (873) heeft een eigen VIN-nummer.