100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO C70 I Cabriolet 2.3 T5 239PK
Bouwjaar 03.1998 - 10.2005

Stabilisatorstangen VOLVO C70 I Cabriolet (873) 2.3 T5

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO C70 I Cabriolet (873) 2.3 T5 bestellen

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPHONDADACIADAIHATSULINCOLN. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO C70 I Cabriolet (873). Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.