100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO C70 II Cabriolet D4 177PK
Bouwjaar 10.2010 - 06.2013

Stabilisatorstangen VOLVO C70 II Cabriolet (542) D4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO C70 II Cabriolet (542) D4, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO C70 II Cabriolet (542) bestellen

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Je kunt bij ons betalen via PayPal en MisterCash

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.