100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO C70 II Cabriolet D5 180PK
Bouwjaar 03.2006 - 06.2013

Stabilisatorstangen VOLVO C70 II Cabriolet (542) D5

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO C70 II Cabriolet (542) D5. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO C70 II Cabriolet (542) komen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIPLYMOUTHFIATRENAULTVW VOLKSWAGEN. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.