100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 I 2.4 Bifuel 140PK
Bouwjaar 07.2001 - 04.2010

Stabilisatorstangen VOLVO S60 I (384) 2.4 Bifuel

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO S60 I (384) 2.4 Bifuel komen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S60 I (384) bestellen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.