100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 I 2.4 D 130PK
Bouwjaar 05.2001 - 04.2010

Stabilisatorstangen VOLVO S60 I (384) 2.4 D

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Gietijzer komt minder veel voor als component. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S60 I (384) 2.4 D bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO S60 I (384) komen. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.