100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 II 2.0 D2 120PK
Bouwjaar 03.2015 - 05.2018

Stabilisatorstangen VOLVO S60 II (134) 2.0 D2

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Elke VOLVO S60 II (134) 2.0 D2 heeft een eigen VIN-nummer. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO S60 II (134) past. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIPLYMOUTHSAABCHEVROLETLINCOLN. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.