100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 II 2.0 D4 190PK
Bouwjaar 03.2015 - 05.2018

Stabilisatorstangen VOLVO S60 II (134) 2.0 D4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S60 II (134) 2.0 D4 bestellen

Je kunt bij ons betalen via Creditcard en iDeal De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO S60 II (134). Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDJEEPLOTUSLANCIAFORDMASERATI. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen.