100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 II 2.0 Polestar AWD 367PK
Bouwjaar 06.2015 - 05.2018

Stabilisatorstangen VOLVO S60 II (134) 2.0 Polestar AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Elke VOLVO S60 II (134) 2.0 Polestar AWD heeft een eigen VIN-nummer. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO S60 II (134) past.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERCHRYSLERALFA ROMEODAF.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.